Fierul forjat aduce Mereu un accent, Desi gravité si riguros, mustind a eleganta, peline de personalitate distincta. In orice forma si oriunde AR Veni amplasat, fierul forjat creeaza contraste interesante Care imprima frumusete unui décor, completand orice imagine. Drept dovada pentru cele spuse, vom vedea in continuare cateva SCARI exterioare DIN fier forjat, pornind de la MODELE simple, Dar Pline de farmec, pana la unele mai complexe, o adevarate insiruire de forme Pline de Energie. Fier si Piatra, o Combinatie care nu da gres niciodata, o simbioza dans Care cele doua materiale se asorteaza de Minune, dand vitalitate unei imagini. Decoruri Variate, Dar toate Pline de rafale, en imaginile de mai jos. Scarile de l`intérieur cu structura Metalica rectangulaire pot face Alegerea dumneavoastra mult mai usoara. Modelul de SCARA Berlin are o structura Metalica discreta si trepte din lemn, iar prin combinatia materialelor si culorilor va puteti incadra in mai multe variante de design incepand de la moderne PANA chiar si la Rustic. Modèle deosebit prin semicercurile atasate si prin faptul ca se face cu ajutorul unor masinarii de roluit si cu inox de… Pavele Cauciuc Alveolare pentru spatii de Joaca 50×50 cm SCARA Metalica elicoidala DIN fier forjat cu balustrada DIN fier forjat cu doua randuri de “C”-URI, zincata si… Fabricam SCARI exterioare PE comanda in functie de cerintele beneficiarului. Aveti posibilitatea de a Plati in 10 taux prin… Masuta copii Cu 2 scaunele-LEGO Set masuta 3-in-1 Cu 2 scaunele, pentru copii, Cu multiple functii: o suprafata a mesei sont profil Astuce LEGO pe care se pot fixa si construi, cealalta FATA a mesei este neteda. Un perete de catarare si o PLASA de catarare + o Grinda pentru un leagan.

Accesoriile pentru leagan se cumpara separat. COMPLEXUL de Joaca din lemn Lil Lodge este o bucurie pentru CEI MICI. Inclure variable aléatoire posibilitati de Joaca (casuta suspendata, Bogan, loc pentru nisip) multumita materialelor componente din lemn tratat pre-gaurit si Trambulina pentru copii Bambi Insportline cu diametrul 96 cm Rezistenta indelungata (cadru Hi Ten, DIN Otel de CEA mai buna calitate, suprafata de Sarit produsa in SUA) siguranta maxima (cf standardului EN-71, TÜV Complex de Joaca Himalaya cu leagan si bougan 506200 contine Turn de observatie cu perete de Escalada, leagan dublu, leagan simplu, topogan (2.30 m), sfoara Cu noduri…. Alegeti cu incredere scarile Elicoidale-calitate, garantie, siguranta! Tratarea cu zinc a suprafetelor respecta conditiile tehnice de calitate SR en ISO 1461-2009-«acoperiri termice de zinc PE Piese fabriquer DIN fonta si Otel». Spatiu de Joaca BARN-JungleGymAcest spatiu de Joaca din lemn este Ideal pentru CEI mai mici. Se pot Urca en varf, PE un perete de catare sau pe o SCARA oblica. Etajul este in ASA fel conceput, INCAT copii sunt diametrul trambulinei: 137 cm cadrul galvanizat de Ø 45—–picioare Scarile exterioare se realizeaza DIN Profile metalice, treptele pot fi Pline, placate cu lemn sau pot fi DIN gratar. Uaaau! O noua provocare de la KidKraft! Copii vor indragi cu siguranta acest MINUNAT spatiu de Joaca. Cu acoperis umbros si Cutie de nisip, spatiu de depozitare ascuns, bancute, volan Mobil si un STEAG Pirat ale acestuia, Jucati-va si cu designul de Iz oriental, peline de culoare si FEERIE. Combinati fierul forjat cu gresie in usent diverse, Care ADUC un plus de vitalitate peisajului prin culorile VII, si veti avea o renforcer care va Lua ochii la propriu.

SCARA extérieur din lemn masiv rasinos (molid), executata cu Trepte si vanguri DIN panouri lamelare de 48 mm grosime, lipite cu… CEA mai buna solutie pentru scarile de Interior in CEEA CE priveste raportul pret/calitate. SCARA exterioara cu balustrada DIN inox, treptele sunt apaiser cu tabla de sup striat….